top of page
1.png

Welkom

Welkom

Welkom in de Online Basisopleiding Systemisch Benaderd. We gaan 8 weken met elkaar op pad en aan de slag! In deze week (week 0) vinden jullie wat praktische informatie over de opleiding. Graag jullie aandacht hiervoor, zodat we volgende week tijdens de live sessie goed aan de slag kunnen met elkaar.

Per week worden de online materialen via dit portaal vrijgegeven. Omdat de ervaring leert dat mensen het fijn vinden wat meer tijd te hebben voor de de intro opdracht van week 1, is week 1 nu alvast beschikbaar gesteld via deze site. Zo hebben jullie ruimer de tijd om deze opdracht aan te leveren en elkaars intro te zien, voordat we elkaar volgende week live (digitaal) ontmoeten.

Korte intro op Systemisch Benaderd

Korte intro op Systemisch Benaderd

Een korte intro over wat Systemisch Benaderd is en waarom het is ontstaan.

ZOOM - live sessies

ZOOM - live sessie

Voor de live momenten maken we gebruik van ZOOM. Je ontvangt uiterlijk 1 dag voorafgaand aan de live momenten per e-mail de benodigde gegevens om in de ZOOM sessie te kunnen komen. De ochtend van de live sessie worden de online materialen vrij gegeven met daarin ook altijd de link naar de sessie. Zorg dat je ruim op tijd de techniek test.

 

We zorgen ervoor dat je 15 minuten vantevoren terecht kunt in de sessie. Maak hier gebruik van! Er kan altijd (ookal gebruik je ZOOM veel) een reden zijn dat je meer tijd nodig hebt om online te komen. Een onverwachte update of iets anders dat niet is voorzien. Het is altijd storend als iemand te laat is. Dus voorkom dit door gebruik te maken van de inlooptijd.

 

Check ook of je voornaam in ZOOM staat (dus geen bedrijfsnamen en internetsites, of andermans naam). Dit is gemakkelijk aan te passen. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten.

Privacy

Privacy

Vertrouwelijkheid

1.png

Het uitgangspunt is: alles blijft binnen deze opleidingsgroep. Dat geldt zowel voor persoonlijke verhalen als voor persoonlijke materialen en opnames van de opleiding die in de leerportaal worden geplaatst. Ook de online materialen zijn alleen bestemd voor deze groep. We gaan ook materialen in deze portal delen die jullie creëren in opdrachten. Die zijn alleen voor jullie bestemd.

Beeldmateriaal

2.png

Wij vragen aan iedereen om alleen foto's, printscreens en schermopnames te maken, indien je toestemming hebt gevraagd. Natuurlijk is het soms nuttig of leuk om een afbeelding te maken van je scherm. Met de check: "is het oké als..." zal dat vaak gewoon kunnen (of geef  diegene die liever niet in beeld wilt de mogelijkheid zijn of haar video te muten voor dat moment). 

 

Als de trainer een foto maakt is deze alleen bestemd voor deze groep, tenzij expliciet toestemming is gevraagd om een foto te mogen delen of gebruiken voor andere doeleinden.

Persoonlijke gegevens

3.png

Ivm de samenwerkingsopdrachten is het noodzakelijk voor deelnemers om met elkaar contact op te kunnen nemen. Als je bezwaar hebt dat je e-mailadres en telefoonnummer gedeeld worden binnen deze opleidingsgroep, laat het ons weten!

Namen en contactgegevens Deelnemers

NAW deelnemers
bottom of page