top of page
9.png

Welkom in week 6

Welkom

Deze week kijken we kort terug naar de opbrengsten van de opdrachten van vorige week. Voor de mensen die deze opdrachten nog niet hebben uitgevoerd: mogelijk haal je uit de opbrengsten tot nu toe voldoende inspiratie om er toch mee aan de slag te gaan. 

 

Verder gaan jullie aan de slag met Siets Bakker en "Rake Vragen". Jullie gaan werken met vragencombinaties en gaan eigen vragencombinaties creëren. Hiermee krijgen jullie een mooie concrete manier van werken in handen die jullie altijd en overal kunnen toepassen.

 

Tot slot zit er nog een kleine opdracht in die van belang is richting week 7. We gaan met jullie input aan de slag.

Oogst week 5

Oogst week 5

Carolien

Jeantien

Mariëlle

Annemieke

Rachelle

Plaats, positie en rol.jpg
Tijd, belang en functie.jpg
Binding, ordering en balans.jpg
Rake Vragen

Siets Bakker over vragencombinaties

Transcipt van de video

Reflectieve vragen

Reflectie

Beantwoord nav de video van Siet voor jezelf de volgende reflectieve vragen:

Opdracht: Jouw eigen vragencombinaties

Opdracht Rake Vragen

Jullie hebben in voorgaande video een toelichting gekregen op het concept van vragencombinaties en jullie hebben de reflectie opdracht gemaakt. De vervolgopdracht voor deze week is om jouw eigen persoonlijke vragencombinatie te ontwikkelen. Daarbij kunnen jullie uiteraard de vragenwaaier gebruiken. Ook de vragen die jullie hebben geformuleerd nav de bespreking van de systemische checklists. Mogelijk heb je Rake Vragen van Siets Bakker in huis die je kunt gebruiken. En uiteraard is het de kunst om jouw persoonlijke vragencombinatie te formuleren. Dus gebruik de bronnen ter inspiratie en maak er jouw ding van.

 

Siets Bakker geeft in onderstaande video een toelichting op haar persoonlijke vragencombinatie en op de opdracht. De opdracht is een individuele opdracht. Daarbij staat het natuurlijk vrij om met anderen hierover in gesprek te gaan.

Voorbereiding richting week 7

Voorbereiding week 7

Ter voorbereiding wil ik jullie vragen om in de groep in het leerportaal (via de knop onderaan deze pagina bereikbaar) jouw favoriete model toe te voegen.

 

Wat is nu een model waar je graag mee werkt? Werk je bijvoorbeeld met kleurtests (DISC, Insights Discovery, management drives enz), of gebruik je veel theory U? Of pas je situationeel leiderschap toe, de hoeden van De Bono, McKinsey modellen zoals het influence model. Alles mag.

 

We gaan volgende week aan de slag om aan de hand van de modellen te kijken hoe we je deze modellen Systemisch Benaderd in kunt zetten

bottom of page