top of page
6.png

Welkom in week 4

Welkom

Deze week gebruiken we de kennis en ervaringen van de afgelopen weken voor een volgende stap. Leanne Steeghs (teamcoach en auteur van het boek Systemisch Wijzer) vertelt deze week over waarnemen & afstemmen en over haar ervaring hoe je als teamcoach een vrije positie dient te houden. Daarmee vormen de interviews die ik met haar heb gehad ook een inleiding op het onderwerp systemische dynamieken/patronen. In dat kader is de vragenwaaier ook behulpzaam. We gaan deze week natuurlijk ook aan de slag met de vragenwaaier. De digitale versie is in deze learningportal te vinden.

Werken met digitale opstellingen formats

Formats opstellingen

Tijdens de live sessies werken we met online tools die zijn ontwikkeld in Google Docs. Hiervoor heb je geen Google account nodig. Je hoeft niet ingelogd te zijn. Het is wel van belang dat je op een scherm werkt dat groot genoeg is. Mijn ervaring is dat telefoons en tablets onvoldoende gebruiksvriendelijk zijn voor deze tool. Dus zorg dat je achter een computer zit! Het format dat ik hierin gebruik is trouwens niet exact het format dat wij gaan gebruiken tijdens de live sessie. Deze demo is vooral bedoeld zodat je ziet hoe de omgeving eruit ziet en wat je erin kunt doen.

Natuurlijk mag je de formats die we tijdens de opleiding gebruiken voor eigen gebruik kopiëren. Daarnaast zijn alle digitale vormen natuurlijk ook 1 op 1 kopieerbaar naar een face 2 face vorm. 

Instructievideo 1

Het organiseren van je scherm

Werken met het online opstellingen format

Instructievideo 2
bottom of page