top of page
5.png

Welkom in week 3

Welkom

Deze week hebben we een gastdocent die het materiaal heeft verzorgd: Annelies Meijers. Zij behandelt het onderwerp Holding Space. Wat Holding Space is en waarom het belangrijk is als je werkt met mensen, teams en organisaties kan zij perfect uitleggen. 

 

Daarnaast staat er aanvullend een gezamelijke opdracht klaar. Deze wordt ingeleid met een interview met Leanne Steeghs.

 

Hopelijk zien we elkaar tijdens het bijpraatuurtje deze week.

 

Veel plezier!

Annelies Meijers over Holding Space

Annelies oer Holding Spacce

Sheets die Annelies gebruikt in haar video

Sheets

Opdracht deel 1

Opdracht 1
3.png

Holding Space & afstemmen

Afstemmen

Collectieve Brainstorm - Holding Space

Brainstorm

Jullie hebben afgelopen week gereflecteerd op het onderwerp Holding Space. Op basis van deze persoonlijke reflectie wil ik een collectieve brainstorm houden om te onderzoeken wat nu voor jullie bijdraagt aan het vergroten van Holding Space en wat zorgt er nu voor dat Holding Space verdwijnt.

Maak voor jezelf eerst een kleine evaluatie (wat is er nodig voor het creëren van Holding Space en wat veroorzaakt dat Holding Space verdwijnt?) om vervolgens in het online document jouw input te geven. Dit document is te openen via onderstaande knop. We gebruiken jullie input tijdens de live sessie.

 

In het online document kunnen jullie je input geven. In het document staan 4 sheets. 2 over wat draagt bij aan holding space, wanneer ervaar je holding space? En 2 sheets om input te geven op de vraag wat Holding Space afbreekt, wanneer ervaar je geen holding space?

 

De groene vlakken kun je beschouwen als virtuele post-its. Schrijf je input op een post-it. Deze kun je zo veel als nodig kopiëren en plakken in het document. Ik heb er al een paar klaargezet. Via de knop hierboven kom je bij de brainstorm.

bottom of page