top of page
2.png

Welkom in week 1

Welkom in week 1

Deze week staat in het teken van kennis maken met elkaar en kennis maken met Systemisch Benaderd. Voorafgaand aan de live sessie op dinsdag 21 september zijn er 2 opdrachten waarvoor ik jullie aandacht wil vragen:

 • Opdracht 1.1 - Aanleveren van verwachtingen

 • Opdracht 1.2 - Persoonlijke introductie

 

Voor beide opdrachten geldt dat ik graag jullie input uiterlijk 20 september ontvang, zodat we goed voorbereid de live sessie op 21 september kunnen starten.

Aanleveren van je verwachtingen

Aanleveren verwachtigen

Deadline: 20 september 2021

Ik ontvang graag van jullie wat informatie over jullie ervaring en verwachtingen. Dat geeft mij een beter inzicht in de kennis en ervaring van deze groep en stelt mij in staat beter aan de sluiten bij jullie leerbehoeften.

Ik wil jullie vragen je input te uploaden (via de upload knop) óf in het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden via de verzendknop. 

 

Gebruik het volgende reflectieve kader:

 • Ik heb mij ingeschreven voor de online opleiding omdat: ...

 • Wat ik tijdens deze opleiding wil ontwikkelen is: ...

 • Mijn systemische achtergrond (opleiding) is: ...

Aanleveren van je verwachtingen
Bestand uploaden

Bedankt voor de inzending!

Intro opdracht: Persoonlijke introductie

Intro opdacht

Deadline 20 september

Geef een korte introductie van jezelf die gedeeld wordt via deze leanrningportal met alle deelnemers. Gebruik voor je persoonlijke introductie de 2 stappen. Richt je aandacht eerst op stap 1 en de daarbij geformuleerde punten. Dan pas op stap 2 met de daarbij geformuleerde punten.

 

Stap 1 - Geeft de informatie die gevraagd wordt bij de 3 punten

 • Naam

 • Wie ben jij?

 • Wat doe jij?

 • Waar ben je goed in?

Stap 2 - Stel concreet iemand anders de vragen

Vraag iemand anders de vragen over jou te beantwoorden. Vraag bijvoorbeeld je partner, collega, kind, vader of moeder, vriend(in), buurman of iemand anders die jou kent?

 • Wie ben ik?

 • Wat doe ik?

 • Waar ben ik goed in?

 

Je introductie mag in de vorm van een video, of als tekst. Als je een video maakt, zorg dat deze maximaal 3 minuten duurt. Het verzoek deze introductie aanleveren via onderstaande knop uiterlijk op 18 mei, zodat iedereen voorafgaand aan de eerste live sessie alvast de introducties kan hebben gezien.

 

Als voorbeeld heb ik mijn persoonlijke introductie ook hier toegevoegd. Jullie intro's komen in onderstaand overzicht (op alfabetische volgorde op voornaam). Upload je intro via onderstaande knop.

Aanleveren van je persoonlijke introductie
Bestand uploaden

Bedankt voor de inzending!

Kim - intro voorbeeld

Kim Draijer

Persoonlijke introducties

Annemieke

Annemieke Figee

Ik ben Annemieke. Moeder van twee geadopteerde kinderen, vrouw van Coenraad, dochter van Aline en Henk (overleden toen ik 20 was), jongere zus van Martijn. Ik haal mijn ontspanning o.a. uit minimaal drie keer per week sporten, yoga, wandelen, lekker eten, koken, lezen en dansen.

 

Ik ben psycholoog en teamcoach en heb samen met Leonie van Rijn een eigen bedrijf: Firijn. Focus: teamcoaching van teams met gedoe en hardnekkige patronen in zorg, onderwijs en kinderopvang. Daarnaast trainen we teamcoaches en managers in onze methodiek. Ik wordt blij van schrijven (artikelen, boeken, blogs), lezen en leren over mijn vak. Het vormt me en ordent mijn ervaringen. Verder wordt ik heel blij van ruimte voor creativiteit, het bedenken van nieuwe concepten en werkvormen (zoals ons spel der ongeschreven regels).

 

Dat brengt me gelijk bij waar ik goed in ben :-). Bovenstaande beschrijft het aardig.

 

Leuk om jullie binnenkort te ontmoeten!

Bas

Bas Amijs

Carolien

Carolien van der Heijden

Wie ben ik?

 

Carolien - van der Heijden - mama van Mats & vrouw van Peter die in het universum was en nu een nieuw prachtleven leeft - ik ben bijna 38 - 1 oktober - geboren in Eindhoven - wonend in Eindhoven - in het fijne Stratum - ik hou van samen lachen, samen ontdekken - lekker eten - mooie plekken - verwondering - leren en ontwikkelen - opladen - en het meest hou ik van knuffelen en samen avonturen beleven met Mats.

 

Wat doe ik?

 

Mama zijn met volle teugen - ontdekkend werken met Jacobien - nieuwe heerlijke uitdaging aangaan, bijna rond - vanaf dan extra straaltijd - fijn zijn met familie en vrienden, maken van herinneringen.

 

Waar ben ik goed in?

 

Zien van mensen, van kansen, van mogelijkheden - Openen van deuren - Verderbrengen - Samenbrengen - Verzilveren - Bouwen aan mooie initiatieven - Creëren van kansen - Aandacht geven aan samenwerkingen.

 

Van Dani

 

Wie ben ik?

 

Carolien van der Heijden, voorheen van Ostade Soulsister van Dani Strauss en beste moeder ter wereld van Mats Naast Caro is elke normale werknemer een slaappil

 

Wat ben ik aan het doen?

 

Behalve dat ze de beste moeder ter wereld bent Is Caro de geboren reïncarnatie van een energiebrenger; Razendsnel begrip, moedig en open voor nieuwe dingen en ook een persoon om paarden te stelen.

 

Waar ben ik goed in?

 

Inspireer andere mensen, wees spontaan, geef de perfecte cadeaus en voel wat de ander voelt en nodig heeft.

Cherron Chen

Cherron

Stap 1

 

Wie ben ik? Ik ben Cherron Chen, 26 jaar oud en partner van Tim. Roots in Hong Kong, maar geboren en getogen in Brabant.

 

Wat doe ik? Ik ben vorig jaar afgestudeerd in Rechtsgeleerdheid met de specialisatie personen- en familierecht, maar ik zit momenteel in recruitment bij het bedrijf Evolvere. Daar zorg ik ervoor dat de juiste mensen benaderd en gekoppeld worden aan een baan. Daarnaast geef ik pianolessen voornamelijk in klassieke muziek.

 

Waar ben ik goed in? Ik ben goed in contact met mensen, mij inleven in anderen en mensen het gevoel geven dat zij gehoord worden. Alles proberen van meerdere kanten te bekijken is iets wat ik erg belangrijk vind. Verder ben ik zeer stressbestendig, kan ik goed plannen en kan ik snel handelen in onvoorziene omstandigheden.

 

Stap 2 (Tim, partner van Cherron)

 

Wie ben ik? Je bent Cherron Chen, mijn vriendin. 26 jaar. Geboren en getogen in Brabant. Dochter van ouders die beiden afkomstig zijn uit Hong Kong.

 

Wat doe ik? Je bent pianist, afgestudeerd in familierecht en momenteel werkzaam als recruiter. Daarnaast ben je ook nog een hele goede kok en maak je de lekkerste dingen in de keuken. Uiteindelijk wil je advocaat worden in het familierecht, maar momenteel doe je dat nog niet.

 

Waar ben ik goed in? Je bent ontzettend scherp en gedreven. Je bent een echte volhouder en geeft niet snel op. Je zorgt altijd voor een strakke planning en vergeet zelden iets doordat je zo planmatig werkt. Je pakt enorm snel dingen op en leert ook op een hoog tempo.

Imke Prinsen

Imke

Stap 1:

Ik ben Imke Prinsen, dochter van Paul en Joyce Prinsen, oudere zus van Marieke, moeder van 8 jarige Yente , ruim 10 jaar officieel vrouw van Chris. Ik heb een stiefzoon van 20 jaar, Mano. Roots: ik ben half Nederlands, een kwart Indisch en een kwart Japans. Ik hou van buiten zijn en bewegen zoals wandelen, fietsen in de natuur, in de tuin werken en dansen. En met mijn vriendinnen zijn.

 

Ik doe veel nu met werk, gezin, huis, opleiding en sociaal leven. In het werk begeleiden, coachen, adviseren, informeren, analyseren, verbinden in het beroepsonderwijs voor jongeren met een loopbaanvraag. Gezin: moeder zijn en partner. Huis: Klussen, tuinieren Met vriendinnen: wandelen, dansen.

 

Ik ben goed in luisteren, aanvoelen, meevoelen, stil zijn, het niet weten, intuïtief ingesteld.

 

Stap 2: Gevraagd aan Chris:

 

Wie ben ik? Antwoord: Die vraag kun je zelf beantwoorden.

Wat doe ik? Antwoord: Mij vragen stellen.

Waar ik goed in? Antwoord: Mensen aanvoelen, zeer betrokken en enorm bereid om anderen te helpen soms bijna ten koste van jezelf.

Jacobien Meijering

Jacobien

Jeantine Geleijnse

Jeantine

Mariëlle Markgraaf

Mariëlle

Stap 1:

Mijn naam is Mariëlle, ik ben 26 jaar oud en woon in Eindhoven. Ik werk als healer (o.a. reiki) en bewustzijnscoach, voornamelijk met jonge vrouwen. Ook schrijf ik over bewust leven van binnen (mindset, mindfulness, spiritualiteit) en buiten (duurzaamheid, minimalisme etc.). Ik ben goed in leren haha, zelfstandig werken, analytisch ingesteld dus leg snel verbanden en ik prik snel tot de kern waardoor ik met coachees de diepte in kan.

 

Stap 2:

Mariëlle is een sterke, open minded en gemotiveerde vrouw met een missie. Ze schrijft blogs, geeft reiki sessies en coacht vrouwen om bewuster te leven met o.a. mindfulness en mindset. Ze is zelfbewust, creatief, kan zich goed uitspreken en inspireert anderen met gemak.

Rachelle Kwok

Rachelle

Ik ben Rachelle Kwok en ben 45 jaar. Samen met mijn partner in Amsterdam. Ik hou veel van lekker eten, sporten, lezen, dansen en zingen. En steeds meer nieuwe dingen ontdekken waardoor ik het gevoel heb dat ik groei!

 

Vorig jaar heb ik de Rebalancing opleiding afgerond en dit jaar ben ik begonnen met het opzetten van een eigen praktijk. In mijn praktijd hou ik mij bezig met bewustwording en (energetische) lichaamswerk.

 

Ik vind mezelf moedig (ga niet snel iets uit de weg), eigenwijs (zegt mijn man regelmatig), sensitief en hou van verbinden.

Yolanda van Heese

Yolanda
bottom of page